Om FLOWTECH

Ingen opgaver er standardopgaver. Hos FLOWTECH fokuserer vi på kundens behov og prioriterer den bedste frem for den letteste løsning.

FLOWTECH opererer i såvel ind- som udland med løsninger til levnedsmiddelindustrien samt farmaceutiske og kemiske industrier.

Vores vision er blevet vores mission

Vi vil være Nordens mest eftertragtede leverandør, og arbejdsplads, inden for vores felt, flowteknologi for pulver og væske

Missionen er at være kundernes foretrukne og kvalificerede samarbejdspartner omkring proces-teknologiske løsninger indenfor pulver og væskehåndtering.

Vores primære forretningsområder

Levnedsmiddel, farmaceutisk og øvrig industri

Uanset branche eller industri er fællesnævneren at der i alle vores projekter indgår proces flow og dermed er begreber og teknikker overvejende beslægtede.

Afhængigt af projektet er FLOWTECH enten hovedleverandør eller underleverandør.

Vores værdier

Vores kerneværdier lægger til grund for alle vores handlinger og er med til at sikre, at vi når vores overordnede mål.

  • Vi varetager kundens interesser.
  • Vi lytter og sætter os ind i opgaven.
  • Vi prioriterer synlig og nærværende projektledelse.
  • Vi overholder de indgåede aftaler.
  • Vi bliver til vi er færdige.
  • Vi leverer et godt håndværk og gennemtænkte løsninger.
  • Vi udvikler vores medarbejdere, så vi holder et højt fagligt niveau og kender til de nyeste teknologier.

Pulver

FLOWTECH designer og producerer udstyr til håndtering, transport og blanding af pulver og granulater tilpasset kundens ønsker og behov. Vores løsninger dækker fra helt simple setup til automatiske anlæg.

Med udgangspunkt kundens eget anlæg eller ønsker, designes og produceres det udstyr som passer præcist i den aktuelle produktion.

Læs mere

Pharma

Vi har mange års erfaring i at lave processudstyr til Farmaceutiske produkter og produktion af bla. Vitaminer, medicin enzymer og tyggegummi

Læs mere

Industri

FLOWTECH har gennem mange år leveret innovative løsninger og udstyr til Industrien. Vi leverer bl.a. storage, mixning, dosering, transportering videreforarbejdning, opvarmning nedkøling, mv. indenfor en bred vifte af brancher

Læs mere

Fødevarer

Vi leverer innovative løsninger til tilberedning, adskillelse, storage, mixning, dosering, transportering videreforarbejdning, konservering, opvarmning nedkøling, mv.

Læs mere

FLOWTECH’s historie

FLOWTECH A/S blev etableret i 1988 af Mark Rubow under navnet MR Stålteknik. Grundet virksomhedens stigende internationalisering og dermed vanskeligheder med at udtale MR Stålteknik, valgte vi i 1999 at ændre navnet til FLOWTECH A/S.

I starten producerede FLOWTECH A/S selv de fleste af sine produkter. Ønsket om større fleksibilitet har med tiden medført outsourcing af mange arbejdsopgaver til kvalificerede underleverandører.

FLOWTECH fremstår således i dag som en omstillingsparat virksomhed, som gennem professionel projektledelse kan udføre alle opgaver i rustfrit stål indenfor levnedsmiddel-, kemisk-, farmaceutisk- samt anden procesindustri.