Fødevarer

Flowtech har en bred kundeportefølje, der strækker sig over næsten hele fødevarekæden.

Hvad kan vi

Vi leverer innovative løsninger til tilberedning, adskillelse, storage, mixning, dosering, transportering videreforarbejdning, konservering, opvarmning nedkøling, mv.

Af en bred vifte af kød, fjerkræ, fisk, skaldyr, olier og fedtstoffer, frugt, grøntsager, mejeriprodukter, læskedrikke, brød, konfekture og fødevareingredienser.

Fra selvstændige produktions-units til build-in units

Fra blandere og pasteuriseringsenheder, til hele fabriksanlæg, tilbyder vores produkter, produktionsoptimerende og økonomiske fordele

Vi kan skræddersy alt processudstyr med en kombination af moduler og opbygninger, der sikrer både gentagelig forarbejdning til fremstilling af stabile, homogene produkter med lang holdbarhed og effektive clean-in-place (CIP) og genvindingsløsninger for at maksimere sikkerheden og forbedre udbyttet.

Fra standardiserede komponenter til kundetilpassede løsninger er FLOWTECH´s fødevareteknologi designet til at opfylde optimale hygiejne- og kvalitetsstandarder, samtidig med at de fungerer effektivt og bæredygtigt.

Udvalgte cases

Turnkey-løsning til opløsning af 40 tons sukker pr. time

Turnkey-løsning til kunde der manglede en totalleverandør af et anlæg for opløsning af 40 tons sukker pr. time.

FlowTech designede, leverede og monterede anlægget, som bestod af: Bygning, sukker-opløsningsanlæg, tankanlæg indeholdende 2 x 400.000 liter tanke og idriftsættelse af anlægget Flowtech stod for processen og leverede installationen med fuld dokumentation.

Big Bag håndtering med “Loss in weight” dosering

En kunde i fødevareindustrien ønskede et anlæg til håndtering af big bags og sække med kontinuerlig udvejning.

Løsningen blev en serie af stand-alone big bag tømmestationer med integreret el-kædetalje.
Stationerne blev yderligere udstyret med støvtæt big bag tilslutning samt flow-aids i form af både mekanisk påvirkning af big bag samt vibration.

Dosering blev udført efter “Loss in weight” princippet med easy-cean doseringssngeler, således at alle stationer kunne udvej produkt samtidig.

Anlægget blev leveret med fuld dokumentation og CE-mærkining iht. gældende lovgivning for fødevareanlæg.

Fluidbed til at nedkøle pulvere til fødevarefremstilling

Vores kunde havde brug for at nedkøle pulvere til fødevarefremstilling, efter en extruderingslinje.

Flowtechs løsning var at designe en fluidbed, der passede til lokaliteten.

Vores Fluidbed skulle kunne åbnes for vask, ligeledes kunne Sipladerne udtages for separat rengøring, en nødvendig detalje på grund af nogle meget fedtholdige produkter.

Lad os rådgive jer i Jeres proces

Vi har mange års erfaring i at udvikle, designe, producere og servicere systemer og udstyr til fødevareproduktioner, hvilket gør os i stand til at agere rådgiver for kunden, helt fra ide-koncept, til drift og vedligehold. Vores kerneforretning er inden for aktiviteter med Pulver, væsker og kombinationen af disse.

Vores tekniske ekspertise og projektledelse, planlægning og omkostningskontrol er til for at hjælpe vores kunder med at opnå fleksibel og omkostningseffektiv fødevareproduktion.
Vi fokuserer på kundens behov og prioriterer altid den bedste frem for den letteste løsning.